Leave Your Message

Tufuga mata'ina ma uiga fa'atuatuaina: O malo mai mamao e o mai e asiasi i le tagata

2024-03-20 14:36:49

I le avea ai o se kamupani e gaosia taʻavale faʻapitoa, ua matou tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga ma faʻatuatuaina. Talu ai nei, sa matou manuia e faʻafeiloaʻi uo mai mea mamao na o mai e asiasia a matou oloa crane. Ina ua uma ona asiasi i la matou aʻoaʻoga gaosiga ma tofo i la matou galuega taulima i le tagata lava ia, sa latou matua faʻaalia a matou oloa ma faʻagasologa o gaosiga. O lenei asiasiga na faataatia ai foi se faavae mautu mo le tatou galulue faatasi.

 

O lo latou taunuu mai na matou lagona ai le mapusaga ma faaopoopo ai se pai o le olioli ma le faamoemoe. O la matou aʻoga gaosiga o loʻo i ai i se tulaga pisi, ae i soʻo se taimi, matou te faʻatumauina se siosiomaga lelei ma faʻatonuina le gaosiga. Na asiasi muamua uo i le matou nofoaga e fa'aalia ai oloa, ma a'oa'oina au'ili'ili e uiga i ituaiga eseese o oloa va'aiga o lo'o matou gaosia ma latou uiga fa'atino, ma sa fa'afetaia le matou laina oloa.

 

Ona latou maua ai lea o se malamalama loloto i la matou gaosiga. O le molimauina o le faagasologa atoa mai le gaosiga o meafaitino i le faʻapotopotoina ma le faʻatonuina, na latou faʻamaonia atoatoa ai la matou gaioiga ma le lelei o le puleaina. I le taimi o le asiasiga, sa latou auai malosi foi i le gaosiga o galuega ma tofo i le matou gaosiga o le tino. O lenei poto masani na atili ai ona latou fa'atuatuaina ma fa'amalieina a tatou oloa.

 

Ina ua uma le asiasiga faaleaoaoga, sa matou faia ni talanoaga loloto ma talanoaga. Na latou fa'afetai tele i le lelei oa tatou oloa, fa'afouga fa'atekonolosi ma le tautua ina ua uma ona fa'atau atu, ma fa'aalia lo latou talitonuga i le galulue fa'atasi ma i matou. Sa matou maua fesoʻotaʻiga loloto ma faʻatalanoaga i faʻamatalaga o le galulue faʻatasi, manaoga faʻapitoa o oloa ma fuafuaga tau atinaʻe i le lumanaʻi, ma iu ai ina maua se maliega.

O lenei asiasiga e le gata na faalolotoina ai la tatou faigauo, ae na faataatia ai foi se faavae mautu mo le tatou galulue faatasi i le lumanai. O le a faʻaauau pea ona matou lagolagoina le manatu o le "faʻaleleia atili, muamua le lelei", faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga lelei o oloa ma tulaga faʻapitoa, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu. O le tulimatai atu i le lumanaʻi, o le a tatou galulue faʻatasi ma uo e fausia se lumanaʻi sili atu!

503rz
51wtb
523jg