Leave Your Message

O le vaega lona iva o oka a Europa i Sasa'e na tu'uina atu

2023-10-20 00:00:00

I aso nei, i le fale gaosi a le Jiubang Group, na faia ai se sauniga o le alu ese ma se siosiomaga mafanafana. I le totonugalemu o le leo o mea faapapa ma faʻafeiloaʻi, 5 taʻavale ea na alu ese lemu mai le fale gaosimea.

Jiubang e masani ona pipii i le manatu o le tuʻuina atu o oloa maualuga i tagata faʻatau i le lalolagi. E ala i le faʻamalosia lelei o le pulega ma le faʻagasologa o le gaosiga o gaosiga, o oloa taʻitasi e faia ma le faʻaeteete, ma o oloa e le gata ina tumau ae faʻalagolago foi i le lelei, manumalo i le maualuga o le faʻafetai ma le faʻalauiloaina lautele i le maketi a Rusia ma tua atu. O lenei ausiaga ua faʻaolaina atili ai le malosi i le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi ma faʻamalosia le sootaga o le galulue faʻatasi o pisinisi faavaomalo!


1 (14)d6k


Jiubang Group o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le manatu o le faʻafouina ma le lelei muamua, ma e ala i tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe ma tekinolosi alualu i luma, ua tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa sili atu le maualuga ma le umi i tagata faʻatau i le lalolagi. O loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻeina e le kamupani mea fou, mamanu fou, ma auala fou e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o maketi ma tagata faʻatau.

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona taʻitaʻia e le Jiubang Group le faʻafouina, faʻalauteleina lona aafiaga i le lalolagi atoa, fesoasoani i le alualu i luma o le alamanuia, taumafai e faʻaleleia le faʻatinoga o oloa ma le poto masani o tagata, ma gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga ma atinaʻe gafataulimaina. Faatasi ai ma se lagona malosi o le matafaioi ma le misiona, ua sauni le Jiubang Group e faʻafeiloaʻi luitau fou ma avanoa i le maketi o le lalolagi ma faʻateleina le taua mo tagata faʻatau ma sosaiete.


1 (15) uab