Leave Your Message

Cheers To Friendship, Faʻafeiloaʻi tagata faʻatau mai Asia Tutotonu e asiasi mai ia i matou

2023-08-08

Talu ai nei, na fiafia ai le matou falegaosimea e faʻafeiloaʻi le tuʻuina atu o malo faʻaaloalogia na malaga mai mamao ma le manaʻo malosi e faʻaalia a matou oloa ma auaunaga i le tagata lava ia. O lenei asiasiga sa sili atu nai lo na o se malaga taamilo i falegaosimea; o se faigamalaga o su'esu'ega ma le fa'afetai, e fa'atatau i le su'esu'eina o fa'amatalaga lavelave ma nuances o lo tatou tomai gaosi.

 

Ina ua taunuu le auvalaaulia, sa faafeiloaia i latou e le matou aufaigaluega filiga ma tomai. O la matou 'au na faʻafeiloaʻi i latou i laina eseese o gaosiga, tuʻuina atu se vaaiga lautele o laasaga taʻitasi i le gaosiga o gaosiga. Na matou fa'amamafaina la matou tautinoga le maluelue i le lelei ma le sa'o, fa'amautinoa o lo'o malamalama a matou malo i le fa'amaoni ma le tufuga i tua atu o oloa ta'itasi.

O se tasi o taimi e sili ona manatua pea o le malaga taamilo, o le a'ea'e lea o le auvalaaulia i luga o le 50 mita e galue ai i luga o le ea. Mai lenei maualuga maualuga, na mafai ai ona latou matauina le falegaosimea atoa i lona atoaga, ave i le fua ma le lelei oa tatou gaioiga. Na lofituina le auvalaaulia i le vaaiga, na faaalia ai le faaaloalo loloto mo pisinisi gaosi oloa a Saina ma lona gafatia e gaosia oloa maualuga ma le saʻo ma le lelei.

 

Ina ua uma le maimoaga, sa matou taulimaina a matou malo i se taumafataga matagofie a Saina. O le tele o mea'ai, e tofu ma ona tofo ma uiga uiga ese, o se molimau i le tamaoaiga o measina a Saina. Na fiafia le auvalaaulia i le eseese ma le lavelave o meaʻai, ma viia meaʻai taʻitasi o se mea sili ona lelei i le kuka. Na latou ta’utino e ui o le latou asiasiga muamua lea i Saina, ae ua leva ona fiafia i taumafa suamalie a le atunuu.

 

O lea asiasiga e le gata na fa'aalia ai le malosi ma le lelei o le gaosiga o Saina ae sa avea ma fa'aaliga e fa'aalia ai le fa'aoso ma le 'ese'ese o mea'ai a Saina. O molimau susulu a matou malo e uiga ia matou oloa ma auaunaga ua atili faamalosia ai lo matou talitonuga i le tuuina atu o taulaga lelei i le maketi o le lalolagi. A'o tatou va'ava'ai i luma, matou te naunau e fa'aauau le tautuaina o tagata fa'atau fa'ava-o-malo ma a matou oloa ma auaunaga fa'apitoa, fa'asalalauina le aano o le gaosiga ma mea'ai a Saina i le lalolagi. O lenei asiasiga o se asiasiga moni lava e manatua pea, ma matou te tulimatai atu e faʻafeiloaʻi nisi malo i le lumanaʻi e iloa ai le sili o mea matou te ofoina atu.

Lona iva (4).jpg