Leave Your Message

Jiubang manuia faʻatulagaina se taʻavale mo se tagata Asia Tutotonu

2023-08-15 14:00:00

O se tagata fa'atau mai Asia Tutotonu talu ai nei na fa'atautaia ma le manuia se ta'avale pa'epa'e pa'epa'e. O lenei taʻavale a le ea e faʻapitoa faʻapitoa e tusa ai ma le siosiomaga faʻafanua faʻapitoa ma manaʻoga faʻaogaina o Asia Tutotonu, ma o le a tuʻuina atu le lagolago taua mo le fausiaina, tausiga ma galuega laveai i le itulagi.

O lenei taʻavale galuega ea o loʻo i ai se mamanu tulaga ese ma galuega faʻapitoa, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o siosiomaga faʻalavelave faʻalavelave i Asia Tutotonu. O loʻo faʻapipiʻiina i se faiga saogalemu maualuga ma masini fetuutuunaiga maualuga, lea e mafai ona tausia se siosiomaga mautu ma saogalemu galuega i maualuga eseese. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻiina foi le taʻavale i luga o faʻaonaponei ma pods, lea e mafai ona ausia ai se auala galue lelei ma faigofie.

1 (18)n4v1 (16) phb


Ua lipotia mai o Asia Tutotonu ua alualu i luma fou i le faalauiloaina o atinae tau alamanuia ma le faaleleia atili o le faagaoioiga. O le manuia o le tuʻuina atu o lenei taʻavale o le a sili atu le faigofie ma le saogalemu i le fausiaina, tausiga ma galuega laveaʻi i Asia Tutotonu, ma faia ni sao taua i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le itulagi.

1 (19)go51(17)3lz

I se faapuupuuga, matou te tulimatai atu i le faia o se sao sili atu i Asia Tutotonu ma faia le tele o sao i le atinaʻeina o alamanuia ma le faʻaleleia atili o galuega i totonu o le itulagi.